Vi på Hellsténs är i behov av en erfaren maskinist till en traktorgrävare. Vi värdesätter att du är en lagspelare och gärna hoppar ut från hytten och hjälper dina kollegor vid behov. Att köra och underhålla en maskin ansvarsfullt ser du som en självklarhet. Du behöver ha erfarenhet av kabelförläggning och linjearbeten. Givetvis gillar du att ta ansvar för ditt jobb och är van vid att jobba självständigt. Du som söker ska ha god erfarenhet av liknande arbete. Körkort B är ett minimikrav för samtliga anställda. Beredskap kan förekomma. Arbetsområdet kommer vara i Eskilstuna med omnejd. På Hellsténs erbjuder vi bra anställningsvillkor och för din trygghet även kollektivavtal. Ansök senast den 30 April 2020, men vänta inte, urval och intervjuer sker löpande.

Categories:

Tags:

Comments are closed