Vår drivkraft är att göra kunder nöjda

Hellsténs Bygg & Entreprenad AB – Din trygga partner i Eskilstuna

Vi på Hellsténs Bygg & Entreprenad AB har många års branscherfarenhet, där vi sedan starten i huvudsak hjälpt våra kunder med allt från totalentreprenader och ramavtal,
till yttre fastighetsskötsel såsom gräsklippning, asfaltering och plogning.

Våra tre huvudområden är:

– Mark och anläggningsarbeten
– Drift och underhåll
– Totalentreprenad

Från idé till verklighet – Allt under ett tak!

Med vår expertis som samtliga medarbetare besitter och vårt starka engagemang drivs vi dagligen av att utföra arbeten som ni efterfrågar, och självklart göra er nöjda. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi vill vara det naturliga valet för dig som söker ett företag för ditt projekt inom bygg och entreprenad i Eskilstuna.

Vi erbjuder helhetslösningar inom  bygg och entreprenad

Ett säkert val inom bygg och entreprenad i Eskilstuna

Vi brinner för vårt yrke och gör allt vi kan för att alltid leverera ett slutresultat som ni önskar. Allt från stora markgrunder, lösningar för VA – arbeten, dräneringar och massa mer. Även en rad olika arbeten inom yttre fastighetsskötsel.

Vi är därför flexibla och erbjuder er helhetslösningar där vi alltid utgår efter vad ni önskar få hjälp med. För oss är det viktigt att vara lyhörda, vi är således med er från början till dess att projektet avslutas.

Vi är ett byggföretag som deltar genom hela byggprocessen

Vi arbetar mycket efter våra främsta ledord erfarenhet, bredd och kunskap, som vi försöker implementera i alla våra utföranden av projekt som vi tar oss an. Alla kunder är dyrbara. Vi utför därför arbeten i alla former och storlekar – inget projekt är för stort eller för litet för oss. Vare sig det handlar om tillbyggnad, ombyggnad eller renovering.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetar med bygg och entreprenad i Eskilstuna!