Företaget Hellsténs Bygg & Entreprenad växer med lönsamhet och söker ständigt nya duktiga medarbetare.

Junior Mättekniker 

Vi söker nu dig junior mättekniker. Du kanske precis är klar med en utbildning inom mät eller inom en snar framtid?

Arbetsuppgifter:

Du får en uppdragsbeskrivning som du planerar arbetet utifrån och genomför sedan mätningen eller utsättningen. I projekten ansvarar du för att samla in och bearbeta mätdata vid inmätning, likväl som du ansvarar för att förbereda underlag och genomföra utsättningar.

Uppdragen kan variera mellan inmätning och utsättning inom bygg och anläggning eller projekteringsmätning för väg. Du kommer att använda dig av både GPS och totalstation men även drönare kan komma till användning för insamling av mätdata. Det förekommer mycket resor i tjänsten så B körkort är ett krav. Som introduktion får du en mentor som kommer att introducera dig till arbetet.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Du har en eftergymnasialutbildning inom teknik gärna mätingenjör eller byggingenjör

• Meriterande med arbetslivserfarenhet inom mätteknik

• Meriterande med kunskap i CAD eller inom programmen Topocad , Trimble business center och SBG Geo

• Goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt

• Goda datakunskaper

• B-körkort Som person är du uppmärksam och tillmötesgående.

Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Därtill ser du alltid till gruppens och företagets bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov.

 

Om tjänsten:

Fast tillsvidaretjänst

Heltid


Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Märk ansökan i ämnesrubriken med ”Mättekniker”.

Du skickar in ditt CV och personliga brev till ansokan@hellstens.se