Plattläggning i Eskilstuna

Vi utför Platt- & stenläggning efter dina önskemål

Hellsténs utför alla typer av arbeten inom mark – och anläggning och har en bred erfarenhet av olika typer av anläggningsprojekt. Med utgångspunkt i Eskilstuna hjälper vi kunder här och i omnejd med plattläggning i alla dess former.

Planering – den viktigaste delen inom plattläggning

Planering är en avgörande del av arbetet, dels för att få det resultat som önskas och för att ytorna ska hålla länge. Det måste därför göras rätt från början. Vi utgår helt från de förutsättningar vi får inför ett projekt och såklart även efter kundens behov. Förarbetet och valet av material anpassas beroende på hur ytan ska användas.

Plattläggning på en garageuppfart ska exempelvis klara en högre belastning i jämförelse med en trädgårdsyta. Slarvas det med förarbetet och underarbetet finns det risk för att plattorna släpper. Vi utför därför alltid våra uppdrag med noggrannhet och effektivitet.

STen – Och plattläggning UTfört med precision

Hellsténs Bygg & entreprenad – din självklara partner inom sten & plattläggning

Letar du efter någon som kan utföra plattläggning i Eskilstuna? Hellsténs hjälper företag, kommuner och fastighetsägare med allt från första planering, korrekt utfört underarbete, till läggning av sista plattan. Oavsett om det gäller att anlägga en ny uteplats eller en garageuppfart.

Vi ser alltid till att göra ett noggrant grundarbete, samt använda oss av professionella verktyg och maskiner. Med andra ord gör vi allt för att skapa ett slutresultat som gör er nöjda! Vi strävar ständigt efter att våra markarbeten ska leda fram till resultat som håller hög standard och som dessutom är vackra att titta på. Med vår kompetens, fleråriga erfarenhet och de resurser vi besitter,
kan vi garantera er väl utförda arbeten.

Varför plattläggning?

Plattläggning kan komplettera din bostad på ett snyggt och hållbart sätt. En vacker plattläggning bidrar till att det ser ordnat ut vilket i sin tur kan ge ett positivt första intryck. Målsättningen med slutresultatet är att det ska vara hållbart för alla sorters väder. Det betyder också att det finns ett flertal faktorer som är viktiga att ha i åtanke vid arbetets utförande.

Vi har god erfarenhet inom vårt område och vet vad som krävs för att utföra ett uppdrag med kvalitet. Plattläggning i Eskilstuna – vi hjälper dig!